Dit is Glas Studio Nouck
Ambacht, dat is het het uitgangspunt in mijn vakmanschap. Ik denk graag mee over een ontwerp van glas in lood, het geschikte glas voor reparaties en restauraties of isolatie waarbij glas in lood behouden wordt. Ik lever voor elke opdracht maatwerk, of het nu groot of klein is.
Shop inspritatie

Als je even de tijd hebt, zou ik het geweldig vinden als je je ervaring zou willen delen door een review achter te laten op Google. Jouw mening helpt niet alleen anderen om Glas Studio Nouck te vinden, maar stelt mij ook in staat om mijn diensten te verbeteren. Bedankt voor je steun en het delen van je ervaring!

Dankje wel voor het renoveren van onze deuren. We zijn er echt enorm blij mee en ze gaan ons huis weer voor jaren kleur geven!

Fam. van Dongen

Prachtig gedaan en zeer snel geleverd.
Hartelijk dank.

Pieter

Mooi product en zeer snelle levering.

Karin

Nanouck bedankt voor het restaureren en het in dubbel glas zetten van onze oude glas in lood ramen. Wat heb jij een monniken werk geklaard en het uiteindelijk resultaat is dan ook prachtig geworden. Je bent een kunstenares, bijzonder om jou ontmoet te hebben.

J. boonstoppel

Cadeautje is goed aangekomen en hangt inmiddels in Zwitserland. Ze is er heel blij mee. Dankje voor je snelle service en misschien bestel ik in de toekomst meer hangers.

Mark

Nanouck maakt echt prachtige kunstwerken. Ook altijd vriendelijk en persoonlijk contact. Dikke aanrader!

Jenna

Super mooi kunstwerkje! Heel blij mee en snelle levering.

Anna

Wat is de hanger mooi en gaaf met dat ringetje er aan, waarmee je de hanger gelijk kan ophangen.

Loes

Ik ben fan van de raam decoratie! Je kan zien dat de ontwerpen met aandacht zijn gemaakt.

Chris