Dit is Glas Studio Nouck
Ambacht, dat is het het uitgangspunt in mijn vakmanschap. Ik denk graag mee over een ontwerp van glas in lood, het geschikte glas voor reparaties en restauraties of isolatie waarbij glas in lood behouden wordt. Ik lever voor elke opdracht maatwerk, of het nu groot of klein is.
Shop inspritatie

Er is niks mooiers dan een huis terug te brengen in de sfeer waar mee het ontworpen is. Ramen of deuren die sneuvelen door de jaren heen. Het kan komen door verbouwing, verhuizing of ouderdom. Het lood verliest door de jaren heen zijn stevigheid waardoor de spanning in een raam kan veranderen en ruitjes kunnen sneuvelen. Bij het restaureren van ramen en deuren wordt het kapotte glas vervangen en wordt alles opnieuw in het lood geplaatst. Hier wordt rekening gehouden met de functie dat betekent dat sommige ramen extra verstevigt kunnen worden. 

Ontdek mijn gespecialiseerde glas-in-lood restauratiediensten in de regio Rotterdam. Met mijn vakmanschap en precisie herstel ik ramen en deuren, waardoor de oorspronkelijke charme behouden blijft. Versterk de unieke uitstraling van jouw huis met mijn expert herstelservices.