Dit is Glas Studio Nouck
Ambacht, dat is het het uitgangspunt in mijn vakmanschap. Ik denk graag mee over een ontwerp van glas in lood, het geschikte glas voor reparaties en restauraties of isolatie waarbij glas in lood behouden wordt. Ik lever voor elke opdracht maatwerk, of het nu groot of klein is.
Shop inspritatie

Privacybeleid

Glas studio nouck gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens en beperkt zich tot die persoonsgegevens die echt nodig zijn. Glas studio nouck houdt zich bij het verwerken van jouw persoonsgegevens aan de Algemene Verordening Gegevensverwerking. In deze privacyverklaring lees je welke gegevens Glas studio nouck gebruikt en wat er precies mee wordt gedaan.

Doel

Glas studio nouck verwerkt jouw persoonsgegevens ter uitvoering van de koopovereenkomst.

Welke gegevens

Bij de koopovereenkomst gaat het om jouw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer. Jouw naam en adres heeft Glas studio nouck nodig voor het versturen van het glaswerk. Jouw e-mailadres en telefoonnummer heeft Glas studio nouck nodig om jou te informeren over de kleuren van het glas (indien van toepassing) en de levertijd.

Jouw persoonsgegevens en andere bedrijven

Voor de afhandeling van de betaling van jouw bestelling maakt Glas studio nouck op deze site gebruik van een betaalmodule van Ideal wix.com by Adyen. Om er voor te zorgen dat jouw bestelling bij jou wordt geleverd, geeft Glas studio nouck jouw naam en adres door aan het postbedrijf. Deze bedrijven gebruiken jouw gegevens alleen voor de afhandeling van jouw bestelling bij Glas studio nouck. En ook zij gaan zorgvuldig met jouw gegevens om. Verder verstrekt Glas studio nouck jouw persoonsgegevens niet aan andere bedrijven, tenzij dit moet op grond van de wet.

Bewaartermijn

Glas studio nouck bewaart jouw persoonsgegevens alleen ter uitvoering van de overeenkomst of zo lang als het wettelijk nodig is. De factuur met jouw naam en adres blijven bewaard in de administratie van Glas studio nouck gedurende de wettelijke bewaartermijn.

Jouw rechten

Je hebt het recht om de persoonsgegevens die Glas studio nouck van jou heeft in te zien, te wijzigen of te laten wissen. Hiervoor kun je een verzoek sturen naar n.vaniersel@hotmail.com. Als je een klacht hebt over hoe Glas studio nouck omgaat met jouw persoonsgegevens, mail ons dan (n.vaniersel@hotmail.com). Glas studio nouck lost het graag met je op. Je mag je klacht ook indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als je niet tevreden bent met de afhandeling van jouw klacht door Glas studio nouck.

Cookies

Glas studio nouck maakt op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een klein bestandje dat met de pagina’s van de website wordt meegestuurd en door jouw browser wordt opgeslagen op jouw computer. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Glas studio nouck maakt gebruik van functionele cookies (om de website goed te laten werken) en analytische cookies (om te zien hoe bezoekers de website gebruiken). Deze informatie wordt geanonimiseerd opgeslagen.

Ook maakt Glas studio nouck gebruik van cookies van derden, hierbij is het privacy- en cookiebeleid van die bedrijven van toepassing.

  • Google Analytics
  • Instagram

Versie en aanpassingen

Glas studio nouck kan deze privacyverklaring aanpassen, bijvoorbeeld als de wetgeving verandert of als Glas studio nouck gebruik maakt van diensten van nieuwe bedrijven. Het is daarom aan te raden deze privacyverklaring regelmatig te lezen, zodat je op de hoogte bent van de meest actuele versie.

Deze privacyverklaring is voor het laatst gewijzigd op 3 april 2024.

Glas studio nouck
nanouck@glasstudionouck.nl
06 38 66 42 99 
KvK 74886207