Dit is Glas Studio Nouck
Ambacht, dat is het het uitgangspunt in mijn vakmanschap. Ik denk graag mee over een ontwerp van glas in lood, het geschikte glas voor reparaties en restauraties of isolatie waarbij glas in lood behouden wordt. Ik lever voor elke opdracht maatwerk, of het nu groot of klein is.
Shop inspiratie

Restauratie.

Door de tijd heen heb ik al veel mooie glas in lood projecten mogen maken. In dit overzicht gaat het voornamelijk over het restaureren van glas in lood. Ben je meer geïnteresseerd in een persoonlijk ontwerp kijk dan hier. 

De onderstaande foto’s laten glas in lood ramen en deuren zien die ik doormiddel van kleine en grote restauraties heb gemaakt, maar ook foto’s van projecten waar in ik het glas in lood in dubbel glas heb geplaatst. Iets waar steeds meer vraag naar is. Juist in de tijd waar in we leven is het isoleren van het huis van groot belang, maar het verwijderen van het glas in lood is zonde. Hiermee haal je vaak de charme van het huis weg. Het is mogelijk om het bestaande glas in lood te restaureren en het te plaatsen in dubbel glas. Op deze manier behoud je het karakter van het huis maar behaal je wel een hoge isolatiewaarde. Natuurlijk is het ook mogelijk om een voorzetraam te plaatsen ook dit vind je terug in het overzicht. 

Heb je vragen over de werkwijzen neem contact met mij op, wil je een offerte klik dan hier.