Dit is Glas Studio Nouck
Ambacht, dat is het het uitgangspunt in mijn vakmanschap. Ik denk graag mee over een ontwerp van glas in lood, het geschikte glas voor reparaties en restauraties of isolatie waarbij glas in lood behouden wordt. Ik lever voor elke opdracht maatwerk, of het nu groot of klein is.
Shop inspritatie

Word jij ook helemaal blij van glas in lood? Dat kan ik als geen ander begrijpen! Glas is een prachtig materiaal. De collectie bestaat dan ook uit verschillende moderne varianten van glas in lood hangers. Wist je dat alle ontwerpen volledig met de hand worden gemaakt en dat het glas wat hiervoor gebruikt wordt gered glas is? Hierdoor zal een ontwerp nooit exact hetzelfde zijn. Elk ontwerp is dan ook uniek! 

Uitgesproken Glas in lood raamdecoratie

Denk je bij het woord glas in lood gelijk aan grootse jaren 30 panden of juist een bruin café. Laat mij je helpen om dit beeld voorgoed te veranderen. De glas in lood raamhanger past perfect binnen een modern interieur. Het mooie hieraan is dat het ontwerp er helemaal uitspringt. Of je nou van uitgesproken kleuren houdt of liever pastel, grafisch of juist organisch, een glas in lood decoratie maakt elk interieur helemaal af! 

Duurzaam modern glas in lood

Duurzaamheid vind ik een belangrijk aspect. Zo verwerk ik in mijn ontwerpen alleen gered glas. Gered glas betekend dat het niet aan de kleur voldoet die de fabriek in gedachte had. Hierdoor kan het glas niet worden verkocht. Ook kan het zijn dat ik het glas gevonden of gekregen heb. Door de glas in lood restauraties die ik doe hou ik soms ook glas over. Een gebroken ruitje kan ik niet terugplaatsen maar, kan prima versneden worden tot een prachtige glas in lood hanger. Op deze manier hoeft er voor mijn atelier geen nieuw glas gemaakt te worden. Hoe mooi is dat!?

Maar welk glas in lood ontwerp
zal ik nu kiezen?

Elke ontwerp uit mijn collectie is dus duurzaam. Maar.. welke moet je nu kiezen? Al die handgemaakte glas in lood hangers geven ons als echte staindglass lovers natuurlijk wel wat keuzestress. Hier heb ik een oplossing op bedacht. Zo heb ik de glas kunst collectie ingedeeld in verschillende categorieën. De volgende categorieën zijn er: moderne glas in lood, botanische glas in lood, glas in lood interieurdecoratie. Elke hanger is met de hand gemaakt zo heb jij dus altijd een uniek glas in lood ontwerp die verder niemand anders heeft.

Alle extra’s die je verder nog moet
weten over de unieke
glas in lood raamhangers. 

Handig om te weten dat een ontwerp altijd een meegeleverd draad heeft waarmee je de hanger direct kunt ophangen. De ontwerpen noem ik glas in lood raam hangers of terwijl suncatchers. Dit betekent niet dat de hangers alleen voor het raam gehangen kunnen worden. Geeft het glas in lood ontwerp een mooi plekje aan de muur of plafond. Het belangrijkste is dat het licht bij het glas kan zodat jij eindeloos kan genieten van het licht spel. 

Heb jij een bepaalde moderne glas in lood ontwerp op het oog, maar heb je vragen over de kleur, lijnen of ophang mogelijkheid? Of twijfel je of het ontwerp wel bij je in huis past? Neem dan gewoon even contact met mij op! Ik help je heel graag met keuzes voor jou favoriete glas in lood ontwerp. Het is namelijk een cadeau voor je zelf of een ander dat een leven lang meegaat!