Dit is Glas Studio Nouck
Ambacht, dat is het het uitgangspunt in mijn vakmanschap. Ik denk graag mee over een ontwerp van glas in lood, het geschikte glas voor reparaties en restauraties of isolatie waarbij glas in lood behouden wordt. Ik lever voor elke opdracht maatwerk, of het nu groot of klein is.
Shop inspritatie

Algemene voorwaarden

1          Algemeen

1.1       Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Glas Studio Nouck.

1.2       Op het moment dat je een bestelling plaatst in de webshop of akkoord gaat met een maatwerkvoorstel, is er sprake van een overeenkomst tussen jou (de klant) en Glas Studio Nouck.

2          Betaling

2.1       Je betaalt vooraf, op het moment dat je de bestelling plaatst.

2.2       Alle op de website vermelde prijzen zijn inclusief btw.

3          Levertijd

3.1       Nadat je de bestelling hebt geplaatst, ontvang je van Glas Studio Nouck een bevestiging met daarin de levertijd van het bestelde glaswerk.

3.2       Deze levertijd is een zo goed mogelijke schatting en geen fatale termijn.

3.3       Glas studio nouck spant zich in om glaswerk zo snel mogelijk te leveren, maar uiterlijk binnen 30 dagen (muv maatwerk). Wanneer deze termijn toch niet haalbaar blijkt, stelt Glas studio nouck jou daarvan zo snel mogelijk op de hoogte. Je hebt dan het recht de bestelling te annuleren en ontvangt het volledige aankoopbedrag terug.

3.4       Wanneer je maatwerk bestelt, neemt Glas Studio Nouck contact met jou op. Vervolgens ontvang je een voorstel betreffende de kleuren en/of afmetingen van het glaswerk. Pas na jouw akkoord op dit voorstel, wordt het glaswerk gemaakt.

4          Verzending

4.1       Verzending van het bestelde glaswerk is voor risico van Glas Studio Nouck. Mocht je het glaswerk niet in goede staat ontvangen, neem dan gelijk contact op met Glas studio nouck (nanouck@glasstudionouck.nl).

5          Bedenktijd

5.1       Je hebt recht op de wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Deze bedenktijd gaat in op de dag dat je het bestelde glaswerk in huis hebt.

5.2       Binnen de bedenktijd heb je het recht de overeenkomst te herroepen zonder dat je een reden hoeft op te geven. Stuur in dat geval binnen de termijn van 14 dagen een mail aan nanouck@glasstudionouck.nl

5.3       Je ontvangt vervolgens van Glas Studio Nouck een bevestiging dat je gebruik wil maken van dit herroepingsrecht en instructies om het glaswerk terug te sturen. De kosten en het risico voor het terugsturen, zijn voor jou als klant.

5.4        Nadat Glas Studio Nouck jouw retour in goede staat (ongebruikt en onbeschadigd) heeft ontvangen, wordt het volledige aankoopbedrag (min de betaalde verzendkosten) teruggestort op jouw bankrekening.

5.5       Het herroepingsrecht geldt niet voor maatwerk omdat dit specifiek voor jou is gemaakt. In het geval je toch niet helemaal tevreden bent met een maatwerkproduct, neem dan contact op met Glas Studio Nouck per mail (nanouck@glasstudionouck.nl). In overleg kijken we dan wat er mogelijk is.

6          Wijzigen algemene voorwaarden

8.1       Deze voorwaarden zijn voor het laatst gewijzigd in juli 2022.

8.2       Wanneer Glas Studio Nouck deze voorwaarden wijzigt, blijven op de oude voorwaarden van toepassing op  al bestaande overeenkomsten.

Glas Studio Nouck

nanouck@glasstudionouck.nl

06 38 66 42 99

KvK 74886207